2.11.2011


Ensilunta odotellessa! Taivaanrannanmaalareiden syksy alkaa kääntymään talvea kohti, hurjaa vauhtia on mennyt tämäkin vuosi.


"Kaksi tähtee" - albumi on otettu ilahduttavalla tavalla vastaan tanssijoiden ja kuuntelijoiden puolesta - tästä on hyvä jatkaa!


Mukavia keikkapaikkoja näyttää olevan loppuvuoden kalenterissa runsaasti, tervetuloa viihtymään!


23.8.2011


Levyjulkkarit lähestyvät! Elokuun viimeisenä päivänä, 31.8. tanssitaan Taivaanrannanmaalareiden uuden levyn julkaisun tahtiin. Helsingin Pavilla julkaistava ”Kaksi tähtee” – albumi on järjestyksessään kolmas TRM – levy. Levyn nimikkokappale ”Kaksi tähtee” (Säv. Teemu Harjukari, san. Sana Mustonen) on saanut huomattavan paljon soittoaikaa radiossa ja uusin single ”Tuntemattomat” (Säv. Olli Leppänen, san. Jukka Saarinen) näyttää jatkavan edeltäjänsä jalanjäljillä. Tervetuloa nauttimaan loppukesän tunnelmista keikoillemme!


3.6.2011


Kesäkausi on lähtenyt myös Taivaanrannanmaalareiden osalta käyntiin ja ensimmäiset lavat on jo korkattu! Näitä valoisia öitä ja tyyniä järvenselkiä on odotettu pitkä talvi, nyt nautitaan valosta, lämmöstä ja tanssista!


Uusi levy on viimeistelyä vaille valmis. Kaikki soitot on jo purkissa ja toivottovasti pian saamme uunituoreitta TRM-musiikkia kauppoihin. Erityisen makoisaksi levyn tekee taustalla soivat oikeat jousi- ja puhallinsoittimet.


Mutta vielä ennen kuin levy tulee ulos, tulkaa katsomaan keikalle kuinka haitari, kontrabasso, banjo ja rumpu soivat myös akustisesti! =)


10.1.2011


Teemu Harjukari & Taivaanrannanmaalarit toivottaa kaikille oikein hyvää alkanutta vuotta!

Tervetuloa viettämään tanssivuotta 2011 seuraamme tanssilavoille ympäri maan! Tarkista keikkakalenteristamme seuraavat keikat >

KUUNTELE UUSINTA JULKAISUA

FACEBOOKISSA

VIERASKIRJA